Home > Actueel > Belangrijk bezoek in JAWA

Van 23 tot 26 juli 2017 bezocht Inge Van Eupen, docente ergotherapie en coördinator internationalisering aan de Artesis Plantijn hogeschool in Antwerpen enkele dagen JAWA centrum in Kenia. Ze maakte er kennis met de kinderen en alle medewerkers en snoof de sfeer op van JAWA en omgeving. Ze liet weten onder de indruk te zijn van het werk dat in JAWA gebeurt, en dat met relatief weinig middelen. Daarenboven merkte zij terecht op dat de ergotherapeuten heel goed hun werk doen. Heel belangrijk, want vanaf oktober starten enkele Vlaamse studenten in JAWA hun stage om er leerrijke professionele ervaringen op te doen. Een stage in het buitenland is niet alleen op professioneel vlak verrijkend, ook als persoon word je verrijkt. Horizonten verruimen en je persoonlijk ‘mensbeeld’ en ‘wereldbeeld’ worden bijgeschaafd. Dankjewel, Inge, voor je bezoek.

Inge strekt arm van een kindje in JAWAInge geeft therapie aan kindje in JAWA