Home > Sponsors

Gelukkig kan Het Doetertoe op financiële en niet-financiële steun rekenen om onze doelstelling waar te maken. Met financiële steun worden zowel subsidies als sponsoring bedoeld. Met niet-financiële steun bedoelen we samenwerkingen waardoor het makkelijker wordt onze doelstelling te bereiken.

 

Sponsors

Voor onze sponsors plaatsen wij als een wederdienst het logo en de link op deze pagina.

Wij vinden het belangrijk onze sponsors te danken:

De provincie West-Vlaanderen en de provincie Oost-Vlaanderen ondersteunen JAWA via
Het Doetertoe op financieel vlak.

west-vlaanderen  oost-vlaanderen

 

 

Ook de stad Gent, stad Antwerpen, gemeente Sint-Katelijne-Waver en stad Izegem steunen Het Doetertoe.

stad-gent

Afbeeldingsresultaat voor logo Antwerpenstad-izegem

Afbeeldingsresultaat voor logo sint-Katelijne Waver

Samenwerking

De Vierde Pijler is een steunpunt in Vlaanderen die kleine initiatieven als Het Doetertoe ondersteunt op vlak van informatie, tips & tricks.

4de-pijlerDe 4de pijler van ontwikkelingssamenwerking omvat alle actoren – die initiatieven nemen op vlak van ontwikkelingssamenwerking – die niet behoren tot de erkende bilaterale overheidssamenwerking (1ste pijler), de multilaterale overheidssamenwerking (2de pijler) of door de overheid erkende NGO’s (3de pijler) met het Zuiden. Het steunpunt wil het aanspreekpunt zijn voor iedereen die in Vlaanderen met een eigen project bezig is.

 

De NGO Via Don Bosco steunen mee het project in Kenia.

UnknownVia Don Bosco opende een rekening om JAWA rechtstreeks te steunen. Als u op deze rekening een bijdrage (40€/jaar) stort, krijgt u een fiscaal attest. Uw bijdrage gaat rechtstreeks naar JAWA. Er wordt 5% afgehouden voor administratieve redenen.